HITT Blaricum

MUDMASTERS x Blaricum’s Fit Boutique

Blaricum's Fit Boutique goes MUD MASTERS

Wij van Blaricum’s Fit Boutique zijn trots om ons nieuwe concept te mogen delen met jou! In deze eerste editie van MUD MASTERS x Blaricum’s Fit Boutique gaan wij met jou de uitdaging aan om het uiterste uit jezelf te halen. Wil je je grenzen verleggen, jezelf uitdagen en deelnemen aan een buitengewone uitdaging? Sluit je dan aan bij ons team en vorm samen met de leden van onze sportschool een sterke en hechte community.

Wat is Mud Masters?

MUD MASTERS in een uitdagend en onvergetelijk evenement waarbij de deelnemers zichzelf kunnen bewijzen op een stormbaan die vergelijkbaar is met hoe mariniers ook klaar maken voor de strijd.

Je hoeft geen marinier te zijn om mee te doen aan deze run. Wel is het aan te raden om je goed voor te bereiden door middel van training. Zo hebben wij een 8-weeks traject opgezet waarin wij samen met anderen het uiterste uit ons zelf gaan halen om zo fit, sterk en vooral blessurevrij over de obstakels te komen. Dus wil jij fit worden en zowel fysiek als mentaal sterker zijn, ga dan samen met ons en anderen de uitdaging aan om het beste in jou naar boven te halen!

VOOR WIE?
Iedereen met een lichaam is een atleet, wij sluiten niemand buiten. Iedereen kan zich aansluiten om de challenge aan te gaan op MUD MASTERS. Dus jij ook!

WAAR?
Wij trainen gezamenlijk op zaterdag en zondagochtend, je kan vooraf aangeven wat jouw voorkeurs dag is. Deelname aan deze lessen is niet verplicht, maar wel aan te raden. De MUD MASTERS editie waar wij aan zullen deelnemen is in Biddinghuizen.

WANNEER?
Inschrijving tot: 24 juli
Welkomstborrel: 28 juli
Mud Masters trainingen: 29 juli t/m 17 september (8 weken)
Mud Masters: 23 september

Zie afbeelding voor de exacte planning met data.

MUD MASTERS TRAINERS

Pieter

Funtional trainer

Awi

MUD MASTERS veteran, Functional trainer

Wat zit er allemaal bij?

  • 8 weken onbeperkt toegang tot de sportschool en alle faciliteiten
  • Exclusieve mudmasters trainingen
  • T-Shirt met jouw naam en alle sponsors
  • Persoonlijk ontworpen trainingsprogramma ter voorbereiding op MUD MASTERS
  • Vervoer van en naar MUD MASTERS Biddinghuizen
€199,- / €299,- Members van Blaricum's Fit Boutique krijgen een exclusieve discount van €100,-!

Wat kan ik verwachten?

Hoe het programma er uit gaat zien is gebaseerd op de tijd die we nodig gaan hebben voor een gepaste voorbereiding om vol energie deel te nemen aan MUD MASTERS.

Je begint op vrijdagavond 28 juli met een bijeenkomst waarbij je de laatste nuttige informatie krijgt voordat je begint aan de training. Dit doen wij onder het genot van een borrel en hier is ook ruimte en tijd om kennis te maken met de andere deelnemers waarmee je de volgende 8 weken de training mee zal ondergaan.

In het daaropvolgende weekend zullen de eerste twee trainingsdagen zijn (29 & 30 juli) waarin je je zal klaarmaken en wij als trainers een inschatting gaan maken wat je sportervaring is om op basis hiervan een gepast trainingsschema te maken zodat jij het meeste uit de trainingen kan halen en zo goed mogelijk kan presteren tijdens het daadwerkelijke evenement!

 

Wanneer wij terugkeren bij de sportschool zijn wij voor de laatste keer gedurende dit traject met ons allen bij elkaar. Hier zal dan ook een BBQ verzorgd worden om gezellig nog even een hapje te eten.

Ready for MUD MASTERS x Blaricum’s Fit Boutique?

Voordat wij voor je aan de slag kunnen gaan, hebben we wat gegevens van je nodig om je in te schrijven. Wanneer je al je gegevens hebt ingevuld, zal er binnen 48 uur een mail gestuurd worden met daarin een betaallink om de aanbetaling (€100,-) te voldoen.

LET OP!: We hebben een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor dit event. De inschrijving is pas definitief wanneer wij de aanbetaling hebben ontvangen.

Naam(Vereist)
Welke trainingsdag heeft jouw voorkeur?(Vereist)